M. Gent BVBA

Uw lokale geauthoriseerde Honda verdeler voor nieuwe en tweedehands voertuigen te Bargiekaai 26, 9000 GENT

We kunnen uw blijvende mobiliteit verzekeren met onze selectie van nieuwe en tweedehands voertuigen van M. Gent BVBA. Of u nu op zoek bent naar een stationwagen, toerwagen, cabriolet, sedan, hatchback of supermini, wij kunnen u nieuwe en tweedehands Honda-voertuigen aanbieden, vergezeld van een ongeëvenaarde service voor u en uw gekozen voertuig. Bezoek M. Gent BVBA op Bargiekaai 26, 9000 GENT en laat ons team u uitgebreid informeren over onze aantrekkelijke aanbiedingen en speciale acties voor nieuwe en tweedehands voertuigen.

Of het nu gaat om een ​​nieuw of tweedehands voertuig, wij zullen u helpen bij het vinden van de beste eigendoms- en financieringsopties, waaronder huurkoop en persoonlijke contractaankoop. We bestaan ​​uitsluitend om op maat gemaakte en kosteneffectieve financiering te bieden om klanten te helpen betalen voor hun Honda-producten.

Op verzoek voeren wij ook seizoensdiensten uit zoals het regelmatig wisselen van winter- en zomerbanden of het verversen van olie. Hierdoor kunt u het hele jaar mobiel blijven. Laat onze experts het onderhoud van uw gekozen voertuig doen en u profiteert ook van jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis over het merk Honda. De gecertificeerde medewerkers van onze geautoriseerde dealer zorgen altijd voor een professionele voorbereiding en onderhoud van uw voertuig door gebruik te maken van de nieuwste technologie en originele Honda onderdelen. Zijn uw remblokken aan vervanging toe? Of is het tijd voor de volgende inspectie? Maak een afspraak bij Holden Honda en laat onze ervaren motorvoertuigtechnici voor uw voertuig zorgen.

Als u geïnteresseerd bent in een nieuw of gebruikt Honda-voertuig of onze aftersales faciliteiten, bezoek ons ​​dan bij onze dealer M. Gent BVBA. We zien er naar uit je te verwelkomen.
honda-logo
DIE VOLLEDIGE GEMOEDSRUST BIEDT

AANKOOP VAN UW HONDA APPROVED

Honda's bieden een uitzonderlijke waarde op lange termijn, technische innovatie, een onderscheidend uiterlijk en karakter. Daarom keuren wij Honda's tot 5 jaar oud goed. Op elk moment is er een ruim aanbod aan goedgekeurde auto's om uit te kiezen op deze website, zodat u de beste keuze aan Honda goedgekeurde auto's heeft.